Print

Trojan Work Out

Uitstekende Resultaten met Korte, Veilige & Intensieve Sessies

Meer en meer onderzoek maakt duidelijk dat korte periodes van intensieve training beter kan zijn, in vergelijking met lange training sessies (http://time.com/3082281/short-bursts-of-exercise-are-better-than-exercising-nonstop/).

Dat is goed nieuws! Tegenwoordig hebben we allemaal veel minder tijd, we zijn druk met werk, familie, vrienden, hobbies en nog veel meer. Op onze gezondheid letten is vaak een lagere prioriteit. Maar met korte & intensieve interval training is het voor meer mensen mogelijk hun lichamelijke gezondheidsdoelen te behalen.

Trojan Work Outs is een unieke en nieuwe manier om een vrijer leven en een beter gezondheidsniveau te bereiken. De training gebruikt korte inspanningen met het voornaamste doel om jou gezonder en sterker te maken, zodat je meer energie heb, je je veel beter zult voelen en ook af valt.

Het motto van Trojan Workouts is Short, Safe & Strong. Het is een eenvoudige, effectieve en efficiënte trainingsmethode.
Ons lichaam is een geweldige machine. Maar net zoals een auto, moeten wij het lichaam ook goed onderhouden. Als we dat niet doen kunnen we snel ziek worden, blessures en andere lichamelijke klachten krijgen.

Door gezond te eten en regelmatig goed te bewegen kun je ervoor zorgen dat jouw lichaam optimaal functioneert. Je hele lichaam (hart, organen, hersenen, spieren en gewrichten) doet het beter als het minstens twee tot drie keer per week intensief gebruikt wordt in training.
Er zijn veel mensen die vaak aan het trainen zijn. Maar doordat de intensiteit van hun training te laag is, en de sessies te lang duren bereiken zij hun doelen niet en raken ze zelfs vaak geblesseerd.

  • Als jij op het moment:

    aan het hard lopen bent, maar jouw gezondheidsdoelen niet behaald,
     of hard in de gym werkt zonder je echt beter te voelen,
     of graag met veilige en effectieve training wil beginnen…..

    dan is het tijd om een Trojan Work Out te proberen!

Voordelen van Trojan Work Outs

Meer energie

Een belangrijk resultaat van korte en intensieve training zoals Trojan Work Out is dat je gedurende de dag veel meer energie zult krijgen. Het principe van de training is gebaseerd op Trojaanse Soldaten. Die moesten altijd hard trainen om in de beste lichamelijke conditie te zijn. Maar ze moesten ook altijd genoeg energie hebben om zich te kunnen verdedigen of een vijand aan te vallen.

Tijdens Trojan Work Outs gaat het er niet om oefeningen zo lang mogelijk te kunnen doen. Het doel is om je lichaam sterker te maken via oefeningen die zoveel mogelijk spier groepen tegelijk gebruiken.
Trojan Work Outs duren nooit langer dan 30 minuten, in tijd die bereik je de optimale hormoon balans en de beste lichamelijke resultaten.

Sterker Lichaam

Tijdens een Trojan Work Out wordt jouw coördinatie en motoriek sterk uitgedaagd. Je zult je lichaam een groot aantal gevarieërde bewegingen laten doen, en gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht en een kettlebell om de oefeningen zwaarder te maken.
Doordat de oefeningen veel lichaamsdelen en spieren gebruiken en ook coördinatie vereist wordt een hoge intensiteit bereikt. Ook het invoeren van intensieve kettlebell training in de work outs maakt het mogelijk om in korte tijd uitstekende resultaten te behalen.
Al na de eerste Trojan Work Out zal je lichaam aan de slag gaan om zich sterker te maken, ter voorbereiding van de volgende sessie.

Veilige Training

Trojan Work Outs worden uitgevoerd met behulp van gekwalificeerde trainers. De oefeningen zijn eenvoudig, en worden met een grote focus op controle gedaan. De work outs voorkomen en bestrijden blessures en we streven naar perfectie en kwaliteit in de uitvoering.
De combinatie van kettlebell en lichaamsgewicht training en de invoering van hefboom en asymmetrische variaties in de oefeningen verhogen het vermogen van jouw lichaam.
Op deze manier is de training veilig en wordt je lichaam heel snel sterker en je algemene conditie rap beter.

Krav Maga & Trojan Work Out – een ideale combinatie!

Krav Maga Saenstreek biedt al jaren de hoogste kwaliteit Krav Maga training in Noord Holland aan. Krav Maga is de meest effectieve zelfverdedigings methode die iedereen, op zijn of haar fysieke niveau aan kan leren.

De principes van Krav Maga en Trojan Work Out komen sterk overeen. Om onze leden ook te helpen om lichamelijk sterker te worden, gezonder te leven en ook af te vallen geven we nu ook Trojan Work Out.
Onze instructeurs zijn allemaal gekwalificeerd in the Trojan Work Out methode en hebben zelf de fantastische resultaten ervaren van deze training.
De resultaten spreken voor zich, daarom worden Trojan Work Outs in steeds meer locaties in Nederland gegeven.

Wil je ook weten hoe Trojan Work Out jouw lichaam sterker kan maken, je beter in je vel kunt zitten, goed af kunt vallen en je meer energie kunt krijgen? Neem vandaag contact op!

We willen je graag helpen en hopen je spoedig in onze training te ontmoeten.

We zijn in oktober met een enthousiaste groep gestart en gaan uitbreiden.

Er zijn maar enkele plaatsen beschikbaar. Geef je tijdig op.
Iedere vrijdag 19.00 uur tot 19.30 uur in Assendelft Trojan Workout Saenstreek – Short Safe Strong. Afsluiting van de week en een goed begin van het weekend.